Piedone, parada cu tricouri dupa depunerea oficiala a candidaturii pentru Bucuresti: Da, eu sunt Peppa Pig (2024)

//=Assets::insertQuantcastScript()?>

//= $advertPlaceholder ?>//= $advertPlaceholder ? "rnet-advert-300-250-only-mobile":"" ?>//= $beforeTitleAdvert ?>
Piedone, parada cu tricouri dupa depunerea oficiala a candidaturii pentru Bucuresti: Da, eu sunt Peppa Pig (3)

Cristian Popescu Piedone și-a depus, oficial, candidatura pentru Primăria Municipiului București. Actualul edil al Sectorului 5 a făcut circ cu această ocazia și a prezentat două tricouri pe care susține că le vor purta oamenii care îl vor vota. Totodată, Piedone și-a atacat contracandidații și a declarat că PSD ar trebui să îl susțină dacă se așteaptă la o victorie în toamnă.

`; if (!media_max_width_991) { document.querySelector("#permanent-position-before-content").innerHTML += adCodeLoader; } else { document.querySelector("#permanent-position-after-image").innerHTML += adCodeLoader; } window.addEventListener("loadedAdsense", function() { // admob let admob = document.createElement("script"); admob.src = "https://dinpopor.ro/realitatea.js"; admob.setAttribute("async", "async"); admob.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob); let admob2 = document.createElement("script"); admob2.src = "https://dinpopor.ro/ads/ad/www/delivery/asyncjs.php"; admob2.setAttribute("async", "async"); admob2.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob2); });

`; } else { document.querySelector("#digital-atelier-desktop").innerHTML += `

`; }

"Domnul Cirstoiu mi-a zis ca sunt... Si eu am zis: Je suis Peppa Pig, intr-adevar. Sa vedem pe cati bucuresteni au făcut porci si pe cati i-au făcut interlopi. Vom vedea lucrurile asta pe strada, la pensionari, la oameni care vor putea accesa aceste tricouri cu drag. Astia sunt interlopii care mă vor vota - cetatenii Bucurestiului - si astia sunt porcii care mă vor vota, raportat la ce au zis contracandidatii mei. Atât pot, atât duc.

Candidatura lui Piedone la Capitală, exclusă de PNL. Mesajul tranșant al lui Ionuț Stroe: Ar fi o mare greșeală

Daca vor o victorie in toamna PSD sa vina sa ma sustina.

Rober Negoiță este membru al PSD de doar 3 zile. Nu poți să vii de 3 zile sa-ti ceri dreptul la tronul pe care altii l-au ravnit si nu au fost nominalizați.

In afara de cei 42 de lei care a zis ca mananca pe zi, probabil a mancat de 1 milion de lei și a avut tulburări neogastrice si probabil a avut o problema facand acele declaratii", a declarat, vineri, Piedone.

Citește și

CTP pune tunurile pe Cîrstoiu și Rafila. Ce spune editorialistul despre cei doi medici?

Ciolacu: În fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă. Consulatele vor fi redimensionate

Cozmin Gușă, dezvăluirile care dinamitează Grupul de la Monaco: cine coordonează, de fapt, România

Nicuşor Dan, somat de Mihai Enache și George Simion să declare public SUMA cheltuită pentru afişajul stradal

Politică

Exclusiv

Ponta, scenariu exploziv la Realitatea Plus. Candidatura lui Cîrstoiu la Primărie, impusă de Iohannis

Candidatura lui Cîrstoiu la Primăria Capitalei care pare să aibă un final prost, chiar înainte de a se materializa, ar fi fost impusă de către președintele Klaus Iohannis. Sunt declarațiile făcute în exclusivitate la Realitatea PLUS de fostul premier al României, Victor Ponta. Acesta crede că la mijloc nu este vorba de o strategie sofisticată, ci strict de influența nefastă a șefului de stat. Tot Ponta spune că scenariul de a merge mai departe cu Robert Negoiță la Primăria Capitalei este unul pozitiv.

MAI MULTE ARTICOLE DIN POLITICĂ

Exclusiv

Cum a devenit Cătălin Cîrstoiu medic primar cu 4 ani mai devreme. Documente-bombă prezentate de Realitatea Plus

Informații-bombă dezvăluite de Realitatea Plus. Postul de televiziune a obținut în exclusivitate adeverințele cu care medicul Cătălin Cîrstoiu și-a obținut specializările. Potrivit datelor, acesta a reușit să devină medic primar cu cel puțin 4 ani mai devreme. Mai mult, ortopedul a reușit să-și scurteze și rezidențiatul, dar și perioada de specializare. Culmea, totul s-a întâmplat în timpul mandatelor de primar și de președinte ale nașului său, Traian Băsescu. Cotractat de Realitatea Plus, medicul a refuzat să ofere explicații, dar a afirmat că ar fi vorba de o dezinformare.

Ciolacu, atacat de colegul de coaliție: Va rămâne în istorie ca "Domnul erecție"

Florin Roman a lansat un atac fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu. Șeful de campanie la locale al liberalilor l-a asemănat pe partenerul de Coaliție cu Liviu Dragnea. Liderul PNL nu a ratat nici ocazia să îl taxeze pentru momentul amuzant din Qatar, când premierul a spus în loc de lecție... erecție!

România face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale. Ministrul Muncii a vizitat expoziția întreprinderilor sociale de la Iași

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a participat la Conferința Europeană de Economie Socială „Entreprising for Tomorow!” care a avut loc în municipiul Iași. Ministrul a văzut și produsele realizate de întreprinderile de economie socială care au fost expuse la Iași și a discutat cu antreprenorii al căror scop principal nu este realizarea profitului ci dezvoltarea unor activități care aduc beneficii sociale.

Ultimele stiri

Este implicată Kovesi în mușamalizarea dosarului vaccinurilor care o vizează pe Ursula?

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a preluat ancheta-bombă cu vaccinurile din pandemie nu ca să facă dreptate, ci ca să o salveze pe șefa Comisiei Europene în plină campanie electorală! Sunt acuzațiile vehciulate tot mai intens printre politicieni și jurnaliști.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ULTIMELE STIRI

Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai

Cererea de abţinere a judecătoarei Ancuța Popviciu din dosarul lui Vlad Pascu de la Judecătoria Mangalia a fost respinsă, vineri. Decizia instanţei este definitivă.

O româncă a murit după ce a făcut un banal RMN. Patru medici sunt cercetați

O româncă de 54 de ani a murit după ce a făcut la o clinică privată din Italia o rezonanță magnetică cu substanță de contrast. Autoritățile încearcă să-și dea seama acum cum s-a petrecut tragedia.

Război în Ucraina, ziua 786: Rusia ar putea fi pregătită să atace NATO în 5-8 ani, afirmă comandantul armatei germane

Războiul continuă în Ucraina în ziua cu numărul 786. O declarație a comandantului armatei germane dă fiori reci cetățenilor din țările NATO. El afirmă că Rusia ar putea să atace în 5-8 ani.

Vezi emisiunile Realitatea Plus

Piedone, parada cu tricouri dupa depunerea oficiala a candidaturii pentru Bucuresti: Da, eu sunt Peppa Pig (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6106

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.